Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Flexmarkt. Klik hier
Branche-Informatie

Nieuws 3036 bekeken

Ajilon TTP lanceert magazine

Opnieuw heeft een Adecco-label een eigen relatiemagazine gelanceerd.

Na Work! van Adecco en Anouk van Top Secretaries is er nu ook TTP Next van Ajilon TTP Young Professionals. Deze week is de eerste editie van het magazine verschenen, dat zowel in print als online beschikbaar is.

Ajilon TTP luitdt hiermee naar eigen zeggen een nieuwe fase in als onderdeel van Ajilon Professionals, het label voor professional staffing van Adecco Group Nederland. Ajilon TTP biedt starters en young professionals traineeships, waarbij coaching en opleiding centraal staan. Hierbij ligt de focus op de werkgebieden Engineering, Finance, Informatiemanagement en IT.

Of registreer je om te kunnen reageren.