Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Flexmarkt. Klik hier
Branche-Informatie

Nieuws 1165 bekeken

Laudame boekt omzetstijging in 2011

Laudame Financials heeft in 2011 een omzet van 9,2 miljoen euro geboekt.

De omzet steeg daarmee 27 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.

"Ondanks het feit dat, na een lichte opleving in de eerste zes maanden van 2011, er in het tweede halfjaar sprake was van uitdagende economische omstandigheden steeg de omzet over geheel 2011 (...)," aldus Laudame Financials in een persbericht.  

Eind 2011 telde het bedrijf, dat voorziet in de vraag naar financiële professionals op het gebied van accounting, finance of controlling, 56 medewerkers in vaste dienst. Laudame Financials heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel en Baarn.

Of registreer je om te kunnen reageren.