Source legt beslag op geld AamigoO Group

1

Source Automation (SA) heeft een conservatoir beslag gelegd op AamigoO Group NV en vordert 2 miljoen euro van AamigoO Group. Deze 2 miljoen zou, volgens Source Automation, ten onrechte ontrokken zijn uit Source Automation.

De juridische procedure van Source Automation is eigenlijk gericht tegen oud-aandeelhouder en bestuurder J-Merce Holding B.V. (‘J-Merce’)

AamigoO Group heeft bij de overname van AamigoO Holding in december 2010 een vrijwaring afgegeven voor een betalingsverplichting van drie miljoen euro aan J-Merce. Het bestuur van Source heeft nu een zogeheten conservatoir derdenbeslag gelegd op het geld dat AamigoO Group nog schuldig is aan J-Merce in het kader van de vrijwaring uit 2010.

“Het bestuur van SA heeft grondige redenen om te vrezen dat J-Merce, na veroordeling tot terugbetaling van de twee miljoen euro, geen verhaal zal bieden. Om die reden heeft het bestuur van SA conservatoir derdenbeslag gelegd onder AamigoO Group…(…),” aldus AamigoO Group in een persbericht.

De directie van AamigoO Group bevestigt dat in de vastgestelde en gepubliceerde jaarrekening 2010 de vordering op J- Merce van twee miljoen is opgenomen, alsook de verplichting uit hoofde van de vrijwaring in de jaarrekening 2010.

“De directie van AamigoO Group acht geen termen aanwezig om een voorziening op de vordering op J Merce te moeten nemen,” meldt AamigoO Group.

Eerder deze maand presenteerde AamigoO Group de voorlopige jaarcijfers van 2011

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Eric Smit op

    Het persbericht van Aamigoo kwam na aanleiding van artikel op FTM.nl (Follow the Money) van afgelopen vrijdag: “Dochter legt beslag op Aamigoo Group”.

Reageer