Nieuwe franchisenemer bij FlexFirst

0

Op 1 mei 2015 is Junice van de Moosdijk toegetreden als Franchisenemer bij FlexFirst Personeelsbemiddeling. Van de Moosdijk is gespecialiseerd in de sectoren Bouw en Techniek.

Van de Moosdijk is gespecialiseerd in de sectoren Bouw en Techniek en zal vanuit Best de aannemers in de regio Noord-Brabant bedienen.

Junice van de Moosdijk bemiddelt zowel CAO personeel (timmerlieden, metselaars, opruimers, dakdekkers, schilders, stukadoors, etc) als ook UTA personeel (werkvoorbereiders, calculators en projectleiders). Ook ZZP-ers zijn welkom en kunnen mooie en langdurige projecten in de renovatie-, woning-, utiliteitsbouw tegemoet zien.

FlexFirst maakt gebruik van de expertise van de Franchise Adviseur uit Nuenen om de franchise-formule  verder te integreren in haar bedrijfsvoering.

Bron: FlexFirst

Lees ook: Nieuwe franchisenemer FlexFirst in Best

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer