Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Flexmarkt. Klik hier

Nieuws

Exact ambassadeur Oxfam Novib

1 1275 Algemeen

Exact personeelsintermediair is bedrijvenambassadeur voor Oxfam Novib geworden.
Exact ambassadeur Oxfam Novib

Vorige week donderdag werd een checque ter waarde van 2.500 euro overhandigd aan Oxfam Novib. Deze gift komt bovenop de jaarlijkse korting die Exact verleend op haar dienstverlening aan Oxfam Novib op het gebied van personeelsbemiddeling. Deze korting gebruikt Oxfam Novib ook om kansarme mensen in ontwikkelingslanden te helpen.

Bedrijvenambassadeurs zijn bedrijven die projecten van Oxfam Novib voor microfinanciering steunen. Naast Exact personeelsintermediair zijn onder meer ook de uitzenders AB Groningen, Van Koppen & Van Eijk en Conntect Technisch Uitzendbureau bedrijvenambassadeurs van Oxfam Novib.
 

door Redactie Flexmarkt

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • # 1

    Tineke Kamering

    Goede bezig, Compliment.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.