Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Flexmarkt. Klik hier
Home

Nieuws 1454 bekeken 1 reactie

Exact ambassadeur Oxfam Novib

Exact personeelsintermediair is bedrijvenambassadeur voor Oxfam Novib geworden.

Vorige week donderdag werd een checque ter waarde van 2.500 euro overhandigd aan Oxfam Novib. Deze gift komt bovenop de jaarlijkse korting die Exact verleend op haar dienstverlening aan Oxfam Novib op het gebied van personeelsbemiddeling. Deze korting gebruikt Oxfam Novib ook om kansarme mensen in ontwikkelingslanden te helpen.

Bedrijvenambassadeurs zijn bedrijven die projecten van Oxfam Novib voor microfinanciering steunen. Naast Exact personeelsintermediair zijn onder meer ook de uitzenders AB Groningen, Van Koppen & Van Eijk en Conntect Technisch Uitzendbureau bedrijvenambassadeurs van Oxfam Novib.
 

Eén reactie

  • no-profile-image

    Tineke Kamering

    Goede bezig, Compliment.

Of registreer je om te kunnen reageren.