Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Flexmarkt. Klik hier
Home

Nieuws 1950 bekeken 1 reactie

Honderden mensen willen werken in de kassen

Meer dan 700 werkzoekenden in Rotterdam, Den Haag, Delft en de gemeente Westland hebben belangstelling voor een baan in de Westlandse kassen.

Tido Vesta en EG

Het initiatief tot dit project Westland heeft Werk namen de twee Westlandse uitzendbureaus Tido Vesta en EG Personeelsdiensten en verschillende werkgevers uit die regio. Zij zeggen het onverantwoord te vinden om bijstandsgerechtigden aan de kant te laten staan. Ze zoeken daarom naar mogelijkheden om de verschillende arbeidsmarkten in de regio aan elkaar te verbinden. 

Om werknemers en werkgevers aan elkaar te koppelen, is door het zogeheten Werkplein Westland, de uitzendbureaus en regiogemeenten Delft, Den Haag en Rotterdam een plan van aanpak ontwikkeld. In dat plan gaan de partijen meer dan voorheen uit van wat werkgevers precies aan krachten nodig hebben. Vervolgens worden daar de juiste mensen bij gezocht.

Eén reactie

  • no-profile-image

    kor

    jammer dat het in het westen is wil wel graag meer tuinbouw zien hier in het noorden

Of registreer je om te kunnen reageren.