Omzetgroei voor Vebego

0

De omzet van Vebego is in 2017 gestegen naar 832,5 miljoen euro. Dit is een toename van 3,9%. Ook voor dit jaar verwacht Vebego omzetgroei. En het familiebedrijf zal fors gaan investeren.

Het bedrijfsresultaat kwam in 2017 uit op 12,7 miljoen euro ten opzichte van 4,2 miljoen euro een jaar eerder.

Het betreft hier de resultaten van de Vebego-bedrijven, het internationaal opererende familiebedrijf in facility services, publieke sector en gezondheidszorg. De totale omzet – waarbij ook de bijdragen van joint ventures volledig meetellen – groeide naar 1,09 miljard euro.

Positieve omzetontwikkeling

Ronald Goedmakers, CEO Vebego: “De resultaten zijn conform onze verwachtingen. Vrijwel alle activiteiten van Vebego-bedrijven Nederland kenden een positieve omzetontwikkeling. Vooral de activiteiten op het gebied van facilitymanagement groeiden bovengemiddeld. Ook de schoonmaakbedrijven bleven groeien, hoewel de schoonmaakmarkt in Nederland al jaren onder druk staat. Bij de joint ventures die actief zijn in de thuiszorg en de huishoudelijke hulp zagen we wel de druk op de omzet toenemen. Na het mindere jaar 2016 zien we een positief herstel, maar het resultaat voldoet nog niet aan onze ambities.”

Investeringen

Voor Vebego staat 2018 in het teken van verdere optimalisatie en het toekomstbestendiger maken van de organisatie. Dit door een aantal forse investeringen te doen in onder meer IT, opleidingen van personeel, versterking van het management en het verbeteren van de bedrijfsvoering van de grote bedrijven. Bovendien heeft Vebego een nieuwe klantstrategie ontwikkeld en wordt meer ingezet op de kracht van het collectief van de Vebego-bedrijven en joint ventures.
Voor 2018 verwacht Vebego een verdere omzetgroei. Door een stevig investeringsprogramma zal de winst naar verwachting.

Bron: Vebego

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer