AB Fryslân & Noord-Holland: 12,5 procent meer omzet

0

AB Fryslân & Noord-Holland heeft in de eerste helft van 2011 een omzet van ruim 40 miljoen euro gerealiseerd, een stijging van 12,5 procent ten opzicht van 2010.

AB Fryslân & Noord-Holland is een grotere dienstverlener in flexibele arbeid in noord-west Nederland en levert onder meer personeel in de agrarische sector, de bouw, de overheid en de horeca.

‘Stabiele agrarische basis en goede spreiding over branches’
Het bedrijf  is “zeer tevreden” met het eerste half jaar. “Het gegeven dat wij een stabiele agrarische basis hebben (+4,5%), en een goede spreiding hebben over de branches en bedrijfsomvang van onze klanten, maakt dat ons bedrijf nu goed presteert,” aldus Manager bedrijfsvoering Aebe Aalberts van het bedrijf.

Vertrouwen in komende maanden
"Het geeft vertrouwen dat deze trend ook de komende maanden zal doorzetten. We merken dat in tijden van economisch herstel de behoefte aan een flexibele schil groot is," aldus Aalberts.

Grootste groeiers
Grootste groeiers binnen de activiteiten van AB Fryslân & Noord-Holland zijn de Payroll-dienstverlening (+42%), de Uitzend- (+16%) en de Detacherings-organisatie(+15%).

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer