Events

Flexevent
De Flexbranche staat voor prachtige uitdagingen! Met alle ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt is het meer dan ooit belangrijk om een sterke propositie te hebben om succesvol te blijven in deze turbulente markt. Op dit vernieuwde Flex Event leer jij hoe je zelf de uitdagingen in de flexmarkt omzet in kansen en hoe je jouw positie in de markt versterkt.

Blijft op de hoogte van onze events > 


17 april 2018 | Futureproof Recruitment
Hét event vol vooruitstrevende recruitmenttechnologieën en -oplossingen voor HR-professionals

Met inspirerende keynotes, verdiepende sessies en de beste praktijkvoorbeelden. Kom NU in actie om het talent van morgen aan te trekken! Vorig jaar bezochten ruim 150 HR-professionals het event van onder andere: zorginstellingen, banken, onderwijsinstellingen, overheden en gemeentes, uitzendorganisaties en zakelijke dienstverleners zoals KLM, FrieslandCampina, Connexxion, MediaMarkt en Centric.

Na deze dag

  • Weet u uw recruitmentstrategie optimaal en toekomstbestendig in te zetten.
  • Bent u op de hoogte van de nieuwste recruitmenttechnologieën en -oplossingen.
  • Weet u hoe u talenten online en via social media overtuigt om bij u aan de slag te gaan.
  • Kent u de ins & outs van recruitment marketing.
  • Kunt u gericht invulling geven aan een eigenzinnige employer brandingstrategie.

Meer informatie en inschrijven > 


29 mei 2018 | FlexEvent
Versterk je positie in de flexmarkt

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling en het vergaat de flexbedrijven goed. De markt groeit, tegelijkertijd heerst er krapte op de arbeidsmarkt die bepaalde vraagstukken en vaardigheden met zich meebrengt. Door digitalisering en andere onwikkelingen verandert de markt.

Tijdens het FlexEvent nemen we een kijkje in de (nabije) toekomst van flexibel werken. Waar zijn actuele ontwikkelingen? En waar moet je nu echt op voorbereiden, zodat je ook in de toekomst talenten kan blijven boeien en binden.

Wat kan je verwachten:

  • Sprekers zoals Han MestersJarno Duursma en Ralf Knegtmans die je vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen voor de flexmarkt.
  • Interactieve, verdiepende masterclasses over de actuele thema’s: talent management, digitalisering en flex-strategie
  • Effectief netwerken met andere flexorganisaties tijdens een uitgebreide netwerklunch

Voor wie?

FlexEvent is het jaarlijkse event van Flexmarkt voor uitzendorganisaties die voorop willen lopen in de markt en willen inspringen op de kansen die er liggen. De goede keuzes willen maken om zo de positie in de markt te versterken en de beste kandidaten aan de beste klanten willen verbinden.

Meer informatie en inschrijven >