Events

Flexevent
De Flexbranche staat voor prachtige uitdagingen! Met alle ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt is het meer dan ooit belangrijk om een sterke propositie te hebben om succesvol te blijven in deze turbulente markt. Op dit vernieuwde Flex Event leer jij hoe je zelf de uitdagingen in de flexmarkt omzet in kansen en hoe je jouw positie in de markt versterkt.

Blijft op de hoogte van onze events > 

14 mei 2019 - FleXevent

Flexbureau 4.0

Hoe ziet het flexbureau er van de toekomst uit? Hoe maak je als flexbureau hét verschil? Flexbureau 4.0 is het flexbureau dat dankzij passende, nieuwe oplossingen klaar is voor succes in het nieuwe, uitdagende decennium. 

Tijdens deze editie van het FleXevent anticiperen we ons op de vragen van de toekomst: Hoe bouwen we het personeelsbestand van de toekomst? Wat zijn de beroepen? Naar welke skills moeten we zoeken? En met welke technologie?

De Flexbranche staat voor prachtige uitdagingen. Met alle ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt is het meer dan ooit belangrijk om een sterke propositie te hebben om succesvol te blijven in deze turbulente markt. Op dit vernieuwde FleXevent- Flexbureau 4.0 - leer jij hoe jezelf de uitdagingen in de flexmarkt omzet in kansen en hoe je jouw positie in de markt versterkt.

Bekijk het programma