Events

Flexevent
De Flexbranche staat voor prachtige uitdagingen! Met alle ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt is het meer dan ooit belangrijk om een sterke propositie te hebben om succesvol te blijven in deze turbulente markt. Op dit vernieuwde Flex Event leer jij hoe je zelf de uitdagingen in de flexmarkt omzet in kansen en hoe je jouw positie in de markt versterkt.

Blijft op de hoogte van onze events > 

10 juni 2021 - FleXevent

Naar Flexbureau 4.0 – klaar voor de start? / Ben je er klaar voor?

Wereldwijd zijn economieën en samenlevingen een jaar lang in pauzestand gezet. Maar het herstel zal in de loop van dit jaar serieus op gang komen. En flexbureaus – uitzenders, detacheerders, zzp-bemiddelaars, managed service providers, payrollers – staan dan vooraan, om de eerste, abrupte vraag naar nieuwe medewerkers te kunnen vervullen.

Intussen is de turbo op de verandering van de wereld gezet – in de radicale jaren ’20 gaat de 4e Industriële Revolutie enorme impact hebben op de behoefte aan omscholing van beroepen die verdwijnen naar beroepen die verschijnen; op de behoefte aan bijscholing, omdat digitalisering en andere nieuwe technologieën werkprocessen en producten ingrijpend veranderen; op de veranderde behoeften van de vergrijzende ouderen en de aanstormende jeugd; en nog veel meer.

Proactieve ondernemingen (volgens onderzoek maar 1 op elke 7 organisaties) benutten een crisis en komen er sterker uit. Niet stilzitten, afwachten tot de markt weer aantrekt, maar professionaliseren en optimaliseren. En onderzoeken, innoveren en investeren.

Met dit FleXevent brengen we je de laatste inzichten en volop inspiratie om dat te kunnen doen, op weg naar flexbureau 4.0. Voor succes in de nieuwe, post-corona toekomst. Met keynotes van o.a. Adriana Stel en Leen Zevenbergen.

Najaar 2021 - FlexEvent

Thema: Wet- en Regelgeving

Meer info volgt.