Events

Flexevent
De Flexbranche staat voor prachtige uitdagingen! Met alle ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt is het meer dan ooit belangrijk om een sterke propositie te hebben om succesvol te blijven in deze turbulente markt. Op dit vernieuwde Flex Event leer jij hoe je zelf de uitdagingen in de flexmarkt omzet in kansen en hoe je jouw positie in de markt versterkt.

Blijft op de hoogte van onze events > 

03 december 2019 - FleXevent

Wet & regelgeving 2020 flexbranche

2020 is een belangrijk jaar voor de Flexbranche. De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is een feit. De WAB, die ook grote veranderingen met zich meebrengt voor uitzendondernemers en payrollbedrijven, gaat op 1 januari 2020 in. Welke maatregelen brengt de WAB met zich mee? Welke uitvoeringsregelingen moet je treffen?

Wat moet je doen vóór 1 januari 2020 om voor de WAB klaar te zijn?
Kom naar het FleXevent op 3 december 2019 met topsprekers als: Wim DavidseHenk Geurtsen en Han Mesters. Word tijdens hét FleXevent binnen een paar uur op hoog niveau bijgepraat over de actualiteiten waar de flexbranche in 2020 mee te maken krijgt.

Stel je vragen aan de flexdeskundigen. De experts nemen de belangrijkste wijzigingen met ons door en werpen een blik op de toekomst. 

Bekijk het programma