FAQ

Veelgestelde vragen

Dit zijn de veelgestelde vragen over het lezen van artikelen, jouw profiel en/of abonnement en toegang tot Flexmarkt magazine.

Als jouw vraag er onverhoopt niet tussen staat kun je de vraag stellen aan onze klantenservice.

Vragen over persoonlijke abonnementen

Waarom kan ik niet alle artikelen op Flexmarkt lezen?

De onafhankelijke redactie van Flexmarkt schrijft dagelijks waardevolle content voor jou als lezer. Het maken van waardevolle content kost geld. Op flexmarkt.nl kun je daarom diverse artikelen vrijblijvend lezen. De Flexmarkt pro content is alleen toegankelijk voor abonnees. Als je ook toegang wilt tot de pro content kun je een abonnement afsluiten. (sluit een abonnement af) Heb je al een abonnement op Flexmarkt? Dan heb je volledige toegang tot alle content op Flexmarkt. Hieronder lees je hoe je als abonnee toegang krijgt.

Wat is Flexmarkt pro?

Flexmarkt pro is dé schatkist aan informatie voor iedere professional in de flexbranche. Het is een digitaal abonnement waarmee je toegang krijgt tot exclusieve content waaronder handige tools, voorbeelddocumenten, antwoord op juridische vraagstukken en de mogelijkheid om alle Flexmarkt magazines digitaal te lezen.

Ik heb al een betaald abonnement op Flexmarkt en wil graag alle artikelen lezen.

Als abonnee van Flexmarkt heb je ook toegang tot Flexmarkt pro, hiermee kun je alle content op Flexmarkt lezen. Om Flexmarkt pro te activeren kun kiezen voor de optie ‘inloggen’ in het bovenste menu en daarna op ‘wachtwoord vergeten’. Dit is alleen mogelijk wanneer je e-mailadres bij ons geregistreerd is. Geen e-mailadres bij ons bekend maar wel abonnee? Stuur dan een mailtje sturen naar de klantenservice.

Wat zijn de contactgegevens van de klantenservice?

Heb je een vraag over je abonnement of over www.flexmarkt.nl? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zijn bereikbaar op 088 – 5840 888 of stuur een e-mail naar: klantenservice@vmnmedia.nl. Voor het doorgeven van een adreswijziging kun je een e-mail sturen naar: adreswijziging@vmnmedia.nl.