Onderwerp: Brancheinformatie

De uitzendbranche kent verschillende instanties die zich specifiek met de uitzendsector bezighouden. De brancheorganisaties Algemene Bond Uitzendondernemingen) (ABU) en Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) zijn de grootste belangenbehartigers in de uitzendsector.
Belangrijke algemene informatie voor de branche zijn de uitzenduren en –omzetcijfers die de ABU en het CBS publiceren. Daarnaast publiceert Flexmarkt elk jaar in juni haar eigen Flexmarkt Omzetranglijst, de toonaangevende ranglijst van uitzendbureaus in Nederland.
Andere informatie uit en over de sector betreft awards, certificering, een maandelijks overzicht van faillissementen en relevante actuele juridische informatie. Ook informatie van en over individuele uitzendbedrijven wordt hier gepubliceerd.

Artikelen over het onderwerp brancheinformatie

Brancheinformatie
Verkoop Tentoo aan Pay for People rond

De verkoop van Tentoo aan payroller Pay for People door De Hoge Dennen Capital en management is na de goedkeuring van de ACM definitief geworden. Tentoo krijgt een label naast payroller Pay for People, dat sinds 2015 onderdeel is van de investeringsportefeuille van Waterland Private Equity Investments.

Brancheinformatie
Wurcly, een online uitzendbureau

Bemiddelen kan sneller en eenvoudiger dus goedkoper. Met deze gedachte startte een groep jonge Amsterdamse ondernemers vorig jaar het online uitzendbureau ‘Wurcly’. Een volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd platform waar vraag en aanbod op de flexibele arbeidsmarkt samenkomen.

Brancheinformatie
NettStaff verdubbelt omzet met klassiek uitzendwerk

NettStaff verdubbelde vorig jaar haar omzet en is dan ook een van de snelst groeiende flexbedrijven uit de Flexmarkt Top-100 Omzetranglijst 2017. Gewoon door traditioneel uitzenden en alles in huis blijven doen. En met succes. “Dit jaar gaan we opnieuw verdubbelen.”

Algemeen
Uitzendondernemer van het Jaar, wie durft?

Komend najaar vindt voor de tweede keer de Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing plaats. “Bent u een uitzendondernemer die zich graag laten uitdagen door inspirerende branchegenoten en een kritische vakjury?”

1 2 3 207