Onderwerp: Ondernemen

Excellent ondernemen in flex is niet voor niets de pay off van het vakblad Flexmarkt. Ook online brengt Flexmarkt vakinformatie om de flexondernemer zijn of haar werk zo goed mogelijk te laten doen. Van het starten van een uitzendbureau, optimaal inspelen op veranderende wet- en regelgeving tot het benutten van kansen in de uitzendmarkt. Flexmarkt.nl brengt strategische visies, ontwikkelingen in flexvormen als detachering, contracting en msp, automatisering van de back office en trends in recruitment.

Artikelen over het onderwerp ondernemen

Ondernemen
Inkopen doe je samen, ook in de flexbranche

Je hebt een bepaald product of dienst nodig. Maar hoe vind je tussen alle producten en aanbieders in de flexmarkt datgene wat past bij jouw bedrijf? Alles over de ins en outs van slim inkopen. Advies: ‘Wees altijd transparant.’

Ondernemen
AI in de flexbranche; meer kansen dan bedreigingen

ChatGPT, AI en metaverse – wat zijn de kansen en bedreigingen voor de flexbranche? Het Flexmarkt digimagazine ICT van april 2023 staat in het teken van de (on)mogelijkheden die slimme digitalisering de biedt. Wim Davidse toont in zijn voorwoord aan dat het met die bedreigingen wel meevalt. Er liggen vooral kansen voor flexondernemers.

1 2 3 101