ProLinker introduceert netwerkbeloningsysteem voor freelancers

0

ProLinker.com lanceert op 1 mei een nieuw concept voor recruitment van freelancers binnen Nederland en België; werven via de inner circle van professionals. Hiermee kunnen freelancers passief inkomen verdienen aan het netwerk en opdrachtgevers krijgen toegang tot de beste professionals. Daarnaast is het ook mogelijk om veilig samen te werken door middel van Escrow.

Beloningsysteem

ProLinker introduceert een beloningssysteem, waardoor passief inkomen voor iedereen toegankelijk wordt door het potentieel van het eigen netwerk te benutten. Freelancers verdienen 2% van het uurtarief van een professional die bij het platform is aangedragen. Dit geeft mogelijkheden voor freelancers om te profiteren van connecties en voor werkgevers om de beste professionals te vinden.

Gevarieerde talentpool

ProLinker biedt gebruikers toegang tot een diverse talentpool van 500.000 freelancers, verrijkt door de kracht van netwerken en partners. Dit netwerk, verspreid over de hele wereld, zorgt ervoor dat bedrijven snel de juiste vaardigheden en expertise kunnen vinden, waardoor creativiteit en innovatie worden bevorderd.

AI-gedreven precisie matching en veilige transacties

Het platform introduceert geavanceerde zoektools op basis van AI, aangevuld met een risicoverlagend Escrow-transactiesysteem. Werkgevers kunnen zo snel de exacte vaardigheden en beschikbaarheid van freelancers vaststellen en snel een passende professional inhuren. “Door de combinatie van geavanceerde technologie en de kracht van het netwerk van freelancers in te zetten besparen wij tijd en geld bij de inhuur van de flexibel schil binnen een organisatie”, aldus Niels van der Schoot oprichter en CEO van ProLinker.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer