Consolid start failliet HR Garage door

0

Consolid heeft HR Garage overgenomen na het recente faillissement. De naam HR Garage blijft bestaan en een deel van de medewerkers gaat in dienst bij Consolid.

HR Garage, het in 1996 opgerichte uitzend- en werving & selectiebureau gericht op de automotive, heeft door de economische crisis in de autobranche het aantal opdrachten in de afgelopen jaren sterk zien afnemen. Dinsdag 29 april 2014 is het faillissement uitgesproken en heeft de curator de onderneming tijdelijk voortgezet met het oog op een snelle doorstart. Die heeft nu plaatsgevonden.

Consolid: mogelijkheden automotive
Consolid ziet voor de toekomst goede mogelijkheden in de automotive en heeft aansluiting met de bedrijfswagen- en transportsector waarin het al actief is. De naam HR Garage zal worden gehandhaafd en een deel van de medewerkers gaat in dienst bij Consolid. Hierdoor zijn de lopende activiteiten gegarandeerd en worden de huidige afspraken met uitzendkrachten, gedetacheerden en klanten van HR Garage nagekomen.

Consolid, gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid, levert  flexibel inzetbare vakmensen, zoals bus- en vrachtwagenchauffeurs, treinmachinisten en beveiligers, en complete recruitmentoplossingen. Bij de onderneming werken 1250 medewerkers.


Lees ook: Overzicht faillissementen flexbranche in april

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer