Gouden Gazelle voor DIRECT Payrolling

0

In een volgepakt theater van Afas Software in Leusden kregen Fatima Dahman en Bernhard Minnen van het Arnhemse bedrijf DIRECT Payrolling afgelopen donderdag een Gouden Gazelle uitgereikt.

Het Financieele Dagblad reikt dit jaar voor de elfde achtereenvolgende keer de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die per provincie de hoogste omzetgroei wisten te realiseren. Met een verdubbeling van de omzet in de afgelopen drie jaar, is DIRECT Payrolling in de categorie ‘middelgroot’ het snelst groeiende bedrijf van de provincie Gelderland.

Financiële gezondheid
Voor de FD Gazellen Awards komen alleen Nederlandse ondernemingen in aanmerking die over de periode van de afgelopen drie jaar onafgebroken een omzetgroei van tenminste twintig procent realiseerden. Daarnaast behoort onder andere de financiële gezondheid van het bedrijf tot de belangrijkste criteria. In dat kader kijkt de jury niet alleen kritisch naar de jaarrekening, maar ook naar het betaalbedrag.

Op maandag 1 december wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag bekendgemaakt welk bedrijf zich de allersnelste groeier van Nederland mag noemen.

Bron: DIRECT Payrolling

Lees ook: DIRECT Payrolling in de race voor Gouden Gazelle

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer