Groei voor StudentenWerk eerste halfjaar

0

In de eerste zes maanden van dit jaar zag uitzendorganisatie StudentenWerk zowel haar omzet als het aantal uitzenduren flink groeien ten opzichte van dezelfde periode in 2010.

Dat heeft StudentenWerk dinsdag laten weten.

In het eerste halfjaar boekte de uitzendorganisatie een omzet van ruim 26 miljoen euro. Dat is een stijging van 40 procent ten opzichte van het eerste halfjaar van 2010, toen de omzet ruim 19 miljoen euro bedroeg. De brutomarge is in de eerste helft van 2011 met 30 procent ongeveer gelijk gebleven. De tweede helft van 2011 ziet StudentenWerk vol vertrouwen tegemoet. Over geheel 2011 verwacht de uitzendorganisatie een groei in omzet van 35 procent ten opzichte van 2010 te behalen.

Het aantal uitzenduren steeg in de eerste zes maanden van dit jaar met 50,3 procent ten opzichte van een jaar eerder, laat StudentenWerk weten. In deze periode zijn 1,3 miljoen uitzenduren ingevuld ten opzichte van ruim 860.000 uur in de eerste helft van 2010.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer