IMW neemt Anetwerk Personeelsdiensten over

0

Investeren in Mens en Werk (IMW), een samenwerking die is voortgekomen vanuit Nettstaff, heeft uitzendbureau Anetwerk Personeelsdiensten overgenomen.

IMW is, naast de activiteiten in het uitzendbureau Nettstaff en opleidingsbedrijf Elztec, door de drie ondernemers Patrick Soeters, Arjen Willighagen en Vincent Wedekind opgezet. “IMW is een onderneming, van waaruit wij verbreding in de markt zoeken. Wij zoeken overnamekandidaten in interessante sectoren, zoals de zorg, horeca en transport”, licht Vincent Wedekind toe. Met de overname van Uitzendbureau Anetwerk Personeelsdiensten is de eerste overname een feit, maar dit zal zeker niet de laatste zijn. ”We zijn in gesprek met meer partijen en verwachten in de nabije toekomst, misschien nog dit jaar, met meer overnamenieuws te komen.”

Anetwerk Personeelsdiensten is gevestigd in Velp (NB) en heeft een sterke naam binnen zorg -en welzijnsorganisaties. Wedekind: “Dit bedrijf past bij onze manier van ondernemen. Zij besteden aandacht aan hun mensen, zorgen dat zij het naar hun zin hebben, investeren in opleidingen en leveren kwaliteit. Daarmee realiseren ze tevreden klanten en medewerkers.” IMW wil de activiteiten van Anetwerk fors uitbreiden. “Zij werken nu vooral regionaal, in Noord-Brabant en midden-Nederland. We willen de dienstverlening naar een landelijk niveau gaan brengen.” Anetwerk Personeelsdiensten zal onder de eigen naam blijven werken.

Bron: IMW

Over Auteur

Reageer