Marco Broeknellis in directie Consolid

0

Consolid, specialist in recruitment voor de sector Vervoer & Veiligheid, heeft het directieteam versterkt met de komst van Marco Broeknellis.

Broeknellis heeft door zijn achtergrond ruime strategische, commerciële en operationele ervaring op het vlak van recruitment, flexibilisering en opleiden. In achtereenvolgende directiefuncties was hij werkzaam bij USG/Unique, Schoevers en AB Flexkracht.

Visie op flexibiliseren
Directeur Dennis Mortier hierover: ‘Wij zijn heel blij dat wij de directie van Consolid kunnen versterken met de leiderschapskwaliteiten en ruime ervaring van Marco Broeknellis. Zijn visie op flexibiliseren en de rol van opleiden passen naadloos bij ons bedrijf en wij verwachten met zijn jarenlange ervaring binnen de sector het bedrijf verder door te kunnen laten groeien.’

Niches uitbreiden
Broeknellis is onder meer aangetrokken om de ambities van Consolid te realiseren. Consolid wil haar niches uitbreiden binnen het domein Vervoer & Veiligheid, het  vergroten van de klantbeleving en het uitbouwen van de community chauffeurs en veiligheidspersoneel. Maar ook op maatschappelijk gebied streeft Consolid naar eigen zeggen voor rol van betekenis in deze sector, bijvoorbeeld in het bestrijden van jeugdwerkloosheiden door te zorgen dat werknemers ook op latere leeftijd aan het werk kunnen blijven.

Omzetgroei
De toegenomen vraag naar tijdelijk en vast personeel in de markt van Vervoer & Veiligheid, samen met de behoefte aan opleidingsprogramma’s voor aspirant chauffeurs en beveiligers, hebben de omzet in 2015 opgestuwd tot 77 miljoen euro, waarmee het flexbureau een 32e positie in de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 bezet. Consolid verwacht dit jaar door te groeien naar ruim 100 miljoen euro omzet.
De komende jaren wil Consolid sterk doorgroeien, zowel autonoom als door middel van acquisities.

Bron: Consolid

 

Lees ook: STOOF-leerwerkprijs gaat naar Consolid

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer