Bovib-leden sluiten zich aan bij NBBU

0

De achttien zzp-intermediairs die zich net hebben verenigd in Bovib, sluiten zich nu aan bij branche-organisatie NBBU.

Eergisteren werd bekend dat achttien onafhankelijke intermediairs en brokers, gespecialiseerd in inzet van zelfstandige professionals, een eigen branche-organisatie hebben opgericht, de Branche-organisatie voor Onafhankelijke Intermediairs en Brokers (Bovib). Nu maakt de NBBU tijdens het jubileumcongres bekend dat deze Bovib-leden zich aansluiten bij de NBBU.

Krachten bundelen
Dit maakt dat de NBBU zich sterker ontwikkelt van uitzendkoepel tot dé belangenbehartiger van brede intermediaire dienstverleners. Het sluit volgens de branche-organisatie ook aan bij de dienstverlening van de huidige 900 leden van de NBBU. Uit NBBU-onderzoek blijkt dat 300 ondernemers – naast het uitzenden – steeds actiever zijn als intermediair voor zelfstandig ondernemers.

NBBU-directeur Marco Bastian: ‘Door het bundelen van onze krachten kunnen we een krachtige stem laten horen namens de brede professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Gezien de komende wet- en regelgeving, zoals de nieuwe regels voor zzp’ers, is dat belangrijk.’

Nog geen vertegenwoordiging
Bovib-voorzitter Rob de Laat is blij met de aansluiting bij de NBBU. ‘Het is vreemd dat er nog geen vertegenwoordiging was voor ons soort bedrijven. Dankzij de aansluiting bij de NBBU kunnen wij ons onderscheiden met kwaliteit en transparantie.’

De nu bij de NBBU aangesloten Bovib-bedrijven zijn: Fastflex, Brainnet, IT Staffing Nederland, Staffing Management Services, Compliance Factory, B-street, TCP Management, Between, Jenrick, Source Group, Bergler ICT, Driessen HRM, Het Flexhuis, Harvey Nash, MK Partners, de Poel Nederland, OneStopSourcing, Hays.

Bron: NBBU

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer