Fides neemt Seesing Personeel over

0

Het bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering Seesing Personeel in Lichtenvoorde is overgenomen door Fides uit Doetinchem.

De overname zorgt voor een totaalbestand van 1700 flexmedewerkers en een verwachte collectieve omzet van 45 miljoen Euro. Door de overname ontstaat een grote speler in de regio, De Achterhoek is naar eigen zeggen een krimpregio, waar een steeds grotere behoefte ontstaat aan (flexibele) arbeidskrachten.

Seesing Personeel BV is in 2007 opgericht door Dennis Seesing in Lichtenvoorde. De huidige eigenaren Dennis Seesing en Niek Bleumink blijven betrokken en deel uitmaken van de directie. Ook de naam Seesing Personeel, evenals de organisatie en vestiging in Lichtenvoorde, blijven gewoon bestaan.

Fides is in 2004 opgericht door Clemens van Lent in Doetinchem. Het is een landelijk opererende uitzendorganisatie, die gespecialiseerd is in het uitzenden van buitenlandse vakkrachten in de industriële en technische sector. Fides richt zich hierbij op organisaties in uiteenlopende branches en voert hierbij zelf de regie over werving en selectie op één van haar vestigingen in Nederland of Polen.

Bron: Marktlink

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer