Gouden FD Gazelle-winnaar Payper HRM opent kantoor in Amsterdam

0

Payper won dinsdag 25 november tijdens de regionale verkiezing Noord-Brabant in de categorie ‘middelgroot’, een gouden FD Gazelle.

Daarmee mag het bedrijf met het hoofdkantoor in Breda zich tot de snelste groeiers in Nederland rekenen. Dat het bedrijf groeit, blijkt ook uit de opening van een kantoor in het WTC in Amsterdam.

Financieel directeur Eric Snoeren: ‘We blijven investeren, innoveren en constant meebewegen met de markt en onze klanten. Dat is een belangrijk onderscheidend vermogen van Payper.’

Payper biedt hrm diensten en hr oplossingen voor het uitbesteden van flexpools via bijvoorbeeld payrolling in branches als industrie, logistiek, zorg, horeca, retail en beveiliging. Tevens biedt Payper backoffice services aan zelfstandig uitzendbureaus.

Bron: Payper HRM

De FD Gazellen worden jaarlijks gekozen door een jury onder leiding van het Financieele Dagblad (FD). Ook DIRECT Payrolling won een Gouden Gazelle, in de categorie ‘middelgroot’ van de provincie Gelderland.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer