Jubileumeditie Dag van de Uitzendondernemer

0

Op donderdag 30 maart 2017 vindt de 5e editie van de Dag van de Uitzendondernemer plaats.

De jubileumeditie, georganiseerd door Pay for People, vindt plaats in het Rotterdamse film- en muziektheater LantarenVenster.
Intermediairs uit het hele land worden tijdens de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) bijgepraat over ontwikkelingen in de branche en wet- en regelgeving. Daarnaast geldt Dag van de Uitzendondernemer als een netwerkevenement.

Tijdens de jubileumeditie van DVDU werpen een aantal gerenommeerde sprekers hun licht op de actualiteit. Pierre Spaninks (BNR) opent de dag met een plenaire sessie waarin futurist Barbara van Veen, jong ondernemer Alexander Wijninga en groei-expert Jack Korsten hun visie delen.
Deelnemers kunnen in aparte keuzeworkshops hun vaardigheden bijspijkeren. Op het gebied van online recruitment bijvoorbeeld, wet- en regelgeving of voor het aantrekken van de juiste kandidaten. De informatiemarkt is een plek waar deelnemers terecht kunnen met vragen.

Voor meer informatie over de Dag van de Uitzendondernemer op donderdag 30 maart 2017 en mogelijkheid tot aanmelden, inschrijven voor de workshops en het diner kan op www.uitzendondernemer.nl.

Bron: Pay for People

Lees ook: Dag van de uitzendondernemer 2016

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer