Maandag neemt Solvus en Talentsourcer over

0

Detacheerder Maandag heeft een meerderheidsbelang verkregen in Managed Service Provider (MSP) Talentsourcer. Met de overname breidt Maandag haar dienstverlening in de publieke sector uit.

De MSP-dienstverlening van Solvus verhuist van USG People Nederland naar Talentsourcer. Per 2 december jl. combineert Talentsourcer Solvus met haar eigen Recruitment Process Outsourcing (RPO)-activiteiten en wijzigt de naam Solvus in Talentsourcer MSP Solutions.

Talentsourcer is nu een zelfstandige business unit van Maandag Holding. Talentsourcer beheert voor ruim 40 miljoen euro aan inhuur van externe professionals, voornamelijk voor gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen in Nederland. Talentsourcer behoudt haar eigen identiteit en onafhankelijkheid, door als organisatie volledig zelfstandig te blijven opereren.

MSP + RPO

Als MSP beheert Talentsourcer inhuur van externe professionals voor diverse opdrachtgevers in Nederland, waaronder IGOM, Majorel, Uniper, GEA en Gemeente Emmen. En haar RPO-diensten bij Gemeente Zoetermeer, LyondellBasell, NTS Group, Vesuvius en Sime Darby Oils.
Talentsourcer is een combinatie van de MSP-dienstverlening van Solvus (voorheen onderdeel van USG People Nederland) met haar eigen Recruitment Process Outsourcing (RPO)-activiteiten. Hierdoor is Talentsourcer naar eigen zeggen in staat om recruitment voor vast en flexibel personeel op efficiënte wijze te integreren.
Tjerk de Vries, directeur MSP Solutions van Talentsourcer: “Wij zijn verheugd dat wij als team nu onze gezamenlijke visie op Total Talent Management kunnen gaan uitvoeren met een financieel betrouwbare partij als Maandag op de achtergrond.”
De directie van Talentsourcer bestaat uit Tjerk de Vries, Michel Badeaux en Steven Stephania.

Publieke domein

Freddy Verweij, CEO van Maandag Holding, over de overname van de MSP-dienstverlener Talentsourcer. “Wij zien veel toekomst in deze vorm van dienstverlening, waarbij (een deel van) het inhuurproces van opdrachtgevers wordt overgenomen, in zowel de Benelux als daarbuiten. Samen met Talentsourcer hebben wij nu voor onze opdrachtgevers alle kennis en kunde in huis. Van talent acquisitie tot en met de noodzakelijke processen.”
Maandag is door de overnam een nog grotere flexleverancier geworden in het publieke domein. Maandag Holding heeft meer dan 3.500 professionals in dienst die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, lifescience en engineering en heeft vestigingen in Nederland, België en Polen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer