Maintec werkt mee aan Girlsday

0

Donderdag 25 april is de landelijke Girlsday. Maintec neemt deel aan deze dag en gaat twee groepen met meiden rondleiden bij haar technische opdrachtgevers.

Girlsday is gericht op meisjes in de leeftijdscategorie 10- 15 jaar en bedoeld om hen kennis te laten maken met en enhousiast te maken voor bètawetenschap en technologie.
Directeur Wout Oosterhof van Maintec geeft het belang van Girlsday weer: ‘De techniek is ten onrechte nog steeds een enorme mannenwereld. Wij steken graag onze nek uit om meiden te laten zien hoe mooi werken in de techniek kan zijn en wat voor goede toekomstperspectieven er zijn.’

De meisjes die Maintec gaat rondleiden zijn van het Marne College in Bolsward en worden rondgeleid bij Flexoplast in Harlingen en FIB Industriële Bedrijven in Leeuwarden.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer