MVO Solutions is Uitzendondernemer van het Jaar

0

MVO Solutions is de winnaar geworden van de eerste editie van de Award ‘Uitzendondernemer van het Jaar’.

Dat is de uitkomst van de spannende verkiezing gistermiddag op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

Gistermiddag hielden de vijf uitzendondernemers die tot de shortlist waren doorgedrongen hun finale pitch voor de jury. De einduitslag was:

  1. MVO Solutions
  2. Match 4U (tevens winnaar publieksprijs)
  3. WerkTalent
  4. OnderwijsPost (aanmoedigingsprijs)
  5. Logistic Force

Deze vijf finalisten kwamen voort uit de dertig uitzendondernemingen die zich in de eerste ronde hadden aangemeld. Daaruit zijn in de tweede ronde de 15 beste geselecteerd. ‘Hen is gevraagd hun visie op de markt te geven en hun plannen op papier te zetten. Want  de nadruk ligt op het ondernemerschap’, licht Bastiaan van der Staay van WePayPeople toe.
De vijf beste inzenders mochten gistermiddag in een 3-minuten pitch zich presenteren voor een zaal vol flexondernemers. Het publiek waardeerde de presentatie van Match 4U het meest, wat hen de publieksprijs heeft opgeleverd. Van der Staay: ‘Het is mooi om te zien hoe gedreven en enthousiast de uitzendondernemers in de zaal ook zijn. Het is een gevarieerd gezelschap van uitzendbedrijven die uitblinken in MVO tot anderen die gebruik maken van slimme technieken’.

MVO Solutions
‘Het was een heel spannende verkiezing en de jury heeft hier serieus over gediscussieerd’, vertelt Van der Staay. Uiteindelijk koos de jury MVO Solutions tot winnaar. Doorslaggevend was volgens de jury uiteindelijk de visie van de ondernemer. MVO Solutions biedt mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt kansen. Samen met werkgevers, gemeenten en erkende opleiders zorgt MVO Solutions voor de ontwikkeling van deze talenten en noodzakelijke competenties in de vorm van werkervaringsplaatsen, leerwerkplekken en vakgerichte opleidingen.

Hoofdprijs €15.000
MVO Solutions mag zich niet alleen Uitzendondernemer van het Jaar 2016 noemen, het bedrijf won naast de Award de hoofdprijs van €15.000. Match 4U won €7.500 als tweede prijs en WerktTalent won €2.500 als derde prijs.

De Uitzendondernemer van het Jaar Award wordt georganiseerd door ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople. Zij beogen met het beoordelen van de ondernemerskwaliteiten, en het delen van de meest waardevolle inzichten die hieruit voortkomen, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het ondernemerschap in de gehele branche.

Bastiaan van der Staay is namens WePayPeople zeer actief geweest in de organsatie van de Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing en hij kijkt tevreden terug. ‘Het was een zeer geslaagd evenement gsiteren en daar willen we volgend jaar zeker een vervolg aan geven.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer