IGNITE Award is op zoek naar startende ondernemers op het gebied van arbeidsparticipatie

0

IGNITE Award is op zoek naar startende ondernemers en goed ideeën op het gebied van sociale cohesie, arbeidsparticipatie, zorgvernieuwing of het tegengaan van eenzaamheid of uitsluiting, en roept hen op om zich in te schrijven voor IGNITE Award.

IGNITE wil sociaal ondernemers sterker maken zodat hun maatschappelijke impact wordt vergroot en zodat zij hun maatschappelijke impact kunnen realiseren en blijvend maken. IGNITE Award helpt startende sociaal ondernemers blijvend impact te maken binnen de Nederlandse samenleving.

Na de inschrijving worden 12 deelnemers geselecteerd die professionele begeleiding krijgen in het versterken van hun sociale onderneming. Zij maken kans op een investering tussen €30.000 en €100.000. De IGNITE Award vindt dit jaar voor de negende keer plaats, voor de tweede keer is het een landelijke editie. Inschrijven kan nog tot 13 mei via www.igniteaward.nl. IGNITE is een initiatief van het Anton Jurgens Fonds.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer