Onderwerp: Algemeen

Algemeen
Omzet uitzendbranche 8% gegroeid in eerste halfjaar

De uitzendbranche is in het eerste halfjaar 2018 gegroeid ten opzichte van het eerste halfjaar van 2017. Gemiddeld is het totaal aantal uren in de eerste zes maanden van 2018 toegenomen met 5%, de totale omzet is in dezelfde periode gestegen met 8%.

Algemeen
Uitzenden in de bouw wordt duurder

In het principeakkoord voor de nieuwe Bouw-cao zijn een aantal bepalingen opgenomen die nogal wat gevolgen hebben voor het uitzenden in de bouw. Henk Geurtsen (Experts in Flex) legt in een blog voor Flexmarkt uit hoe dat zit.

Algemeen
HeadFirst Source Group neemt Myler over

HeadFirst Source Group neemt branchegenoot Myler over. Myler wordt als maatschappij toegevoegd aan HeadFirst Source Group NV, naast HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals.

Algemeen
28 uitzendbureaus failliet in tweede kwartaal

In het tweede kwartaal van dit jaar zijn door verschillende rechtbanken in Nederland in totaal 28 uitzendbureaus failliet verklaard. Dat brengt het totaal aantal faillissementen in de uitzendbranche in het eerste halfjaar van 2018 op 48

Algemeen
Minimumloon per 1 juli 2018

Per 1 juli 2018 is het minimumloon licht gestegen. Een overzicht van het wettelijk minimumloon, minimumuurloon en het minimumjeugdloon.

1 2 3 13