Onderwerp: Algemeen

Algemeen
Recruiter heeft belangrijke rol in The Great Reskill

Personeelstekort en een mismatch op de arbeidsmarkt – we hebben er allemaal mee te maken. Hoe kun je als intercedent of recruitment consultant hierop inspelen? En hoe kan een leverancier van staffing-software de recruiter daarbij helpen?

Algemeen
Uw bedrijf ook in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100?

Ook dit jaar publiceert Flexmarkt de Omzetranglijst Top-100. Flexbedrijven kunnen in deze toonaangevende ranglijst worden opgenomen als zij hun omzetcijfers doorgeven aan de redactie van Flexmarkt. Zorg dat uw bedrijf ook in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2022 komt.

Algemeen
Hoe valideer je skills?

Hoe valideer je skills? In deze longread delen onder meer arbeidsmarktdeskundigen van TNO en UWV hun kennis over het meten van skills.

Algemeen
Raaak-campagne: opleiding tot operator met baangarantie

Een VIP-tour voor jongeren om kennis te maken met het werk van een operator. Een dagje uit met gratis lunch bij McDonalds. En vind je het leuk, dan krijg je na 2 jaar opleiding een baangarantie. Met deze opvallende campagne doet Raaak Personeel van zich spreken. De uitzender brengt zelf opleiden en omscholen in de praktijk.

Algemeen
🔒 Flexmarkt magazine, december 2021

Het laatste nummer van Flexmarkt magazine van dit jaar staat in het teken van trends & strategie: wat verwachten uitzenders en brancheorganisaties in de flexmarkt voor 2022?

1 2 3 34