Ruime omzetgroei voor Nedflex

0

Waar de grote uitzendorganisaties USG People en Manpower hun omzet in het eerste kwartaal met respectievelijk 14 en 25 procent zagen stijgen, mocht Nedflex in het eerste kwartaal van 2011 een omzetstijging van 60 procent optekenen.

Dat heeft het bedrijf laten weten in een persbericht.

Omdat het eerste kwartaal traditioneel wat rustiger is, vindt Van Commenée, directeur van Nedflex, de resultaten een mooi vooruitzicht voor de rest van het jaar.

Voor het tweede kwartaal verwacht Nedflex een omzetstijging te kunnen realiseren van 40 procent. Van Commenée: ‘Nedflex is een ambitieus bedrijf en door in te spelen op de kansen die er liggen in groeimarkten, hebben wij weinig last meer van schommelingen in de markt. We zijn wel reëel en gezien het goede tweede kwartaal vorig jaar, mikken we dit jaar op een 40 procent stijging.’
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer