SD Worx neemt Flexpoint over

0

SD Worx Holding heeft vandaag de overname van Flexpoint Group aangekondigd.

Met de overname van VIO Interim in oktober vorig jaar heeft SD Worx Holding haar positie in de groeiende markt voor flexibel werk verstevigd. De acquisitie van Flexpoint Group betekent een verdere uitbreiding.

Flexpoint Group

Tot de Flexpoint Group behoren Flexpoint, Easymatch Payrolling, Equipe, Trento Engineering, Trace en Redirect. Deze flexbedrijven zijn actief op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie, loopbaanbegeleiding, outplacement, specifieke payroll voor uitzendkrachten en HR consultancy. Flexpoint Group is al meer dan twintig jaar actief, telt ruim 240 voltijdse medewerkers en heeft ongeveer vijftig vestigingen in België en Nederland. Dagelijks werken meer dan 6.000 flexkrachten voor opdrachtgevers binnen verschillende marktsegmenten. Flexpoint Group draaide in 2017 een omzet van meer dan 160 miljoen euro.

Staffing

“Er zijn nog heel wat groeikansen in de markt van staffing, dat verder gaat dan enkel uitzendwerk. Denk aan werving & selectie, assessment, project sourcing en outplacement, specialisaties die Flexpoint Group allemaal heeft”, zegt Filip Dierckx, voorzitter van de Raad van Bestuur van SD Worx Holding. “Flexpoint Group heeft een sterke voetafdruk in Nederland en Franstalig België maar is ook in Vlaanderen goed vertegenwoordigd. Met deze overname verhogen we onze omzet binnen staffing tot om en nabij 300 miljoen euro en sluiten we aan bij de subtop. Het is onze ambitie om tegen 2022 binnen staffing tot de top vijf in België te behoren en een sterke groei te realiseren buiten België. In Nederland willen we het groeiplan van de Flexpoint Group versneld uitvoeren. Dat betekent dat we zowel in België als Nederland op zoek zijn naar talent om deze groei mee te realiseren.”

Bron: SD Worx

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer