Source en HeadFirst gaan mogelijk fuseren

0

Source Group NV en HeadFirst BV overwegen te gaan fuseren. Beide partijen streven ernaar de transactie in het vierde kwartaal van 2015 af te ronden.

Over de structuur van de voorgenomen transactie is tussen Value8, grootaandeelhouder van Source, en HeadFirst op hoofdlijnen overeenstemming bereikt. Tevens is een Letter of Intent getekend met betrekking tot deze voorgenomen transactie. Beide partijen streven ernaar de transactie in het vierde kwartaal van 2015 af te ronden.

Source is specialist op het gebied van het matchen van zzp’ers, freelancers en professionals met een IT-achtergrond. Daarnaast faciliteert Source, als MSP of broker, de gehele of een gedeelte van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers. Source verzorgt maandelijks de verwerking van de uren voor ruim 2.000 professionals.

HeadFirst is actief op het gebied van bemiddeling, matchen, inlenen en administratie ten behoeve van zelfstandig professionals (zp’ers). Naast IT, geldt dit ook voor onder meer de sectoren finance, human resources, marketing en communicatie. De klanten van HeadFirst bevinden zich met name in de energie-, technologie-, transport, (semi)overheid- en bancaire sector. Het aantal bemiddelde professionals bedraagt bij HeadFirst ruim 2.000.

Met het voorgenomen samengaan ontstaat een groot flexbedrijf op het gebied van contractbeheer, matching en MSP-diensten. De combinatie zal dan een omzet hebben van circa 420-430 miljoen euro en ruim 4.000 professionals bemiddelen.

Bron: Source Group


Lees ook: HeadFirst wint aanbesteding RDW

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer