Talent&Pro breidt detacheringsdiensten uit

0

Financieel detacheerder Talent&Pro en facilitair contactcenter TDA hebben een overeenkomst gesloten voor een strategische samenwerking.

Met dit partnership breidt Talent&Pro haar Wft-gecertificeerde (Wet financieel toezicht) detacheringsdiensten uit met Wft-gecertificeerd klantcontact. Dit Talent&Pro de mogelijkheid om klantcontacttrajecten in eigen beheer uit te voeren.

In een toelichting zegt Steven Raaijmakers, Directeur Verzekeringen & Pensioenen bij Talent&Pro: ‘We zien bij onze klanten de behoefte aan gecertificeerde Wft-adviseurs in klantcontactprocessen sterk toenemen. Denk hierbij aan hersteladvies bij beleggingsverzekeringen of de invulling van de zorgplicht waarbij klantcontact via telefoon, e-mail en chat in steeds grotere aantallen aan de orde is.’

Talent&Pro is actief in detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Binnen het bank- en verzekeringswezen, de pensioen- en levenbranche en het actuariaat zijn meer dan 800 interimspecialisten werkzaam in zowel operationele als strategische functies.

Bron: Talent&Pro/TDA

Lees ook:

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer