De DeGraaf groep neemt Detaned over

0

Onlangs heeft de DeGraaf Groep het eind vorig jaar failliet verklaarde Detaned overgenomen. Als reden voor deze overname geeft De DeGraaf groep de sterke positie die Detaned al meer dan 12,5 jaar vervult in het bemiddelen en payrollen van ZZP-ers.

Een andere belangrijke reden van de overname is dat de DeGraaf groep de diensten van Detaned graag wil aanbieden aan haar opdrachtgevers. Doordat de wet- en regelgeving omtrent ZZP-bemiddeling strenger zullen worden, zal de dienstverlening van Detaned nog specialistischer worden, zo verwacht DeGraaf Groep.

Door deze overname zegt de DeGraaf groep het gehele palet van flexibele arbeid aan te bieden; detachering, uitzenden, werving en selectie, staf en kader en natuurlijk ZZP ers .
De DeGraaf Groep is als detacheerder actief in de bouw en techniek. Met acht vestigingen in Nederland biedt de Graaf een landelijke dekking aan hun opdrachtgevers, kandidaten ,alsmede ZZP-ers. Het uitzendbureau voor technisch personeel bemiddelt  in technisch personeel in de elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek (E&W), bouw, civiel, (petrochemische) industrie en verschillende andere sectoren.

Bron: Detaned Groep

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer