The Specialist Group neemt Litecad over

0

The Specialist Group, de detacheerder van technische specialisten, neemt Litecad over. Hiermee versterkt het bedrijf zijn positie als detacheerder in de energietransitie en het creëren van een duurzamere industrie.

Litecad

Litecad levert technische experts voor duurzaamheidsprojecten van klanten in de energie-, infrastructuur- en industriële sector. Hierdoor breidt TSG haar capaciteiten uit op het gebied van duurzame energie en versterkt zij haar aanwezigheid in het noordoosten van Nederland. De overname van Litecad vergroot het aantal technische specialisten van TSG tot bijna 2.800 en vormt een belangrijke mijlpaal in het ambitieuze vijfjarige groeiplan. TSG en Litecad gaan samen klanten ondersteunen in hun overgang naar nieuwe energie en duurzame bedrijfsvoering, waaronder advies op het gebied van waterstofproductie, grid hardening, energie-efficiëntie en elektrificatie.

Litecad zal blijven opereren onder de bestaande merknaam met Arjan Poppema als directeur.
Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

The Specialist Group

The Specialist Group noemt zichzelf een platform dat technische specialisten op projectbasis inzet. TSG bedient meer dan 350 klanten in technische markten zoals energie, chemie, infrastructuur, duurzame energie en biowetenschappen. De onderneming legt daarbij focus op het realiseren van de energietransitie. Momenteel is meer dan 80% van de specialisten van TSG betrokken bij projecten in de energietransitie en het creëren van een duurzamere industrie. Het bedrijf opereert via zes labels (STAR Group, Sentijn, Or-Quest, Litecad, Fellow en ECC Solutions) en biedt regionale dekking in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Oostenrijk. Het richt zich daarbij op zowel ervaren kandidaten als jonge professionals.

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer