Uitzendbureau LevelPlus overgenomen door Belgische Trixxo

0

Uitzendbureau LevelPlus in Goes is overgenomen door de Belgische flexbedrijf Trixxo. Het is voor Trixxo een volgend stap in het veroveren van de Nederlandse flexmarkt.

Vanaf 2020 zal LevelPlus onderdeel uitmaken van de Trixxo Groep, maar vooralsnog onder eigen naam blijven werken.
LevelPlus is een uitzendorganisatie die is gespecialiseerd in veiligheidspersoneel in de (chemische) industrie. Het bedrijf koestert naar eigen zeggen al langer de ambitie om uit te breiden in (Zuid-)Nederland. De uitzendorganisatie ging daarom op zoek naar een partner om de bedrijfsactiviteiten te verbreden en heeft die gevonden in Trixxo.
Erwin Reijnders, directeur/eigenaar van LevelPlus, zal voorlopig aanblijven om de integratie te implementeren. De Safety-tak van Trixxo zal samengaan met LevelPlus.

Uitbreiden naar Nederlandse markt

Het is Trixxo’s ambitie om de stap naar de Nederlandse arbeidsmarkt te maken. Met het inlijven van LevelPlus krijgt Trixxo ook toegang tot de nichemarkt Safety. Trixxo heeft circa honderd vestigingen in België en inmiddels vestigingen in Rotterdam, Geleen en vanaf januari ook in Eindhoven. De Belgen zijn van plan nog meer vestigingen in Nederland te openen.

Trixxo bestaat uit twee onderdelen, Trixxo Works en Trixxo Jobs. Er werken ongeveer 10.000 mensen binnen de Trixxo groep, dat een totale jaaromzet van circa 200 miljoen euro heeft.

Bron: LevelPlus

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer