Uitzendomzet groeit 1 procent

0

In periode 12 van dit jaar (week 45-48) is de uitzendomzet met 1 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode in 2010. Het aantal uitzenduren nam echter met 1 procent af.

Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van de ABU.

Alleen in de technische sector kon een stijging van het aantal uitzenduren worden opgetekend. In deze sector steeg het aantal uitzenduren met 5 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In de administratieve sector bleef het aantal uitzenduren gelijk. De medische sector liet een krimp van 12 procent in uren zien en ook in de industriële sector daalde het aantal uitzenduren in periode 12 (- 2 procent).

Uitzendomzet

Ook voor wat betreft de uitzendomzet konden de industriële en de medische sector rekenen op krimp. In de industriële sector daalde de omzet met 1 procent, in de medische sector met 12 procent. De administratieve sector had te maken met een omzetgroei van 2 procent en in de technische sector groeide de omzet met 6 procent.

Op 24 januari worden de cijfers over de laatste periode van 2011 bekendgemaakt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer