USG People boekt omzet- en winstgroei

0

USG People heeft in het derde kwartaal haar omzet en winst opnieuw zien stijgen. De versnelling van de groei die in het vorige kwartaal plaatsvond heeft zich echter niet voortgezet in het derde kwartaal.

De omzet van USG People steeg in het derde kwartaal met 4,1% naar € 623,8 miljoen (3e kwartaal 2013: € 599,4 miljoen). Onderliggende bedrijfsresultaat (EBITA) steeg met 25% naar € 28,8 miljoen. De groei van de omzet per werkdag kwam uit op 4,9%. De versnelling van de groei die in het vorige kwartaal plaatsvond heeft zich echter niet voortgezet in het derde kwartaal, zo stelt het uitzendconcern in haar persbericht.

Herstel
‘Wij hebben een robuust resultaat gerealiseerd over het derde kwartaal’, zei Rob Zandbergen, CEO van USG People. ‘De omzet per werkdag groeide met 5% en de EBITA-marge is gestegen naar 4,6%. De omzetgroei zwakte gedurende het derde kwartaal wat af. De kosten werden in het derde kwartaal verder verlaagd en lagen € 4 miljoen onder het niveau van vorig jaar. Ondanks de minder voorspelbare economische groei gaan wij ervan uit dat het herstel in onze markten aanhoudt.’

USG People

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer