USG People verwerft deelneming in Blue Carpet

0

USG People maakt bekend dat zij vandaag twintig procent van de aandelen in online dienstverlener Blue Carpet heeft verworven.

Blue Carpet is een Nederlandse onderneming die werkgevers en regionale en sectorale hr-platformen helpt bij het ontwikkelen van intelligente hr-communities voor werving en selectie, organisatie van de flexibele schil, uitwisseling van kennis en talent, mobiliteit, talentpools en talentontwikkeling. De dienstverlening van Blue Carpet biedt tal van mogelijkheden voor slimme hr-toepassingen binnen organisaties, communities en platformen voor talenten.

Community-oplossingen
Het hart binnen de community-oplossingen die Blue Carpet biedt, wordt gevormd door Ixxer, een platform voor verrijkte talentprofielen – ook ePortfolio’s of competentiepaspoorten genoemd. De inzet van de slimme software van Ixxer verbetert de verbinding tussen door organisaties gezochte profielen en wat mensen zelf kunnen laten zien van hun talent, inclusief ‘soft skills’. De match tussen gevraagd en aangeboden talent wordt op deze manier verbeterd.

Met deze deelneming beoogt USG People de toegevoegde waarde voor haar klanten en kandidaten te verhogen en hiermee nog meer bij te dragen aan een goed functionerende arbeidsmarkt.

Bron: USG People

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer