Van der Wilk nieuwe CEO Myler

0

Geo van der Wilk, sinds 1 april 2015 werkzaam als COO van Myler, heeft recentelijk het stokje overgenomen van oprichter Toon van Bodegom als CEO.

Het afgelopen jaar heeft Van der Wilk de overname van Jenrick door Myler nauwgezet gecoördineerd. Voor Myler was Van der Wilk onder andere werkzaam als CEO Benelux bij Fujitsu en als Divisiedirecteur Industry, Distribution and Transport bij Logica, de voorganger van CGI. Hij heeft uitgebreide ervaring in de ICT-dienstverlening en staffing.

Van der Wilk zal als CEO van Myler zorgdragen voor de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming en voor de continuering van de beste service richting de klanten van Myler. Van Bodegom treedt terug uit de dagelijkse operatie. Hij is naast H2 Equity Partners aandeelhouder van Myler.

Bron: Myler

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer