Creyf’s biedt BSO-personeel hele dag werk

0

Uitzendbureau Creyf’s biedt uitzendkrachten die Buiten Schoolse Opvang (BSO) verzorgen de mogelijkheid om die baan te combineren met gehandicaptenzorg. Zo kunnen zij toch voltijds aan de slag.

Creyf’s wil uitzendbanen in de kinderopvang en BSO combineren met uitzendwerk in de gehandicapten- en gezondheidszorg. Uitzendkrachten zouden dan ’s ochtends gehandicapten kunnen verzorgen en ’s middags kinderen opvangen op de buitenschoolse opvang. Op die manier is een voltijdse baan te realiseren, terwijl dat tot nog toe voor BSO-medewerkers beperkt bleef tot 16 tot 20 uur.

"Wij kijken heel goed welke combinaties te maken zijn", aldus Nicole Vierwind, binnen Creyf’s specialist kinderopvang. "Fulltime werken in de gehandicaptenzorg is bijvoorbeeld erg zwaar, waardoor dit vak erg geschikt is om met iets ‘luchtigers’ als de BSO te combineren."

Opdrachtgevers hoeven niet bang te zijn voor ondergekwalificeerd personeel – vroeger zette Creyf’s nog wel eens ongediplomeerde studenten in, maar dat mag tegenwoordig niet meer.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer