Flexmarkt pro is live!

0

Beste lezer van Flexmarkt,

Al meer dan twintig jaar staan én gaan wij voor excellent ondernemen in flex. In die tijd is flexwerk heel veel groter, belangrijker en complexer geworden. Opdrachtgevers staan voor moeilijkere vraagstukken, kandidaten willen een uitdagender leven, de technologie biedt steeds meer mogelijkheden, de concurrentie groeit, professionaliseert en disrupt, en de wetgever – tja, wat wil díe nou eigenlijk, te midden van al die turbulentie? En de nieuwe toekomst heeft nog veel meer in petto, met nieuwe beroepen, omscholing, energietransitie, vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt.

Als flexondernemer en professional, elke dag druk met de hectiek van de dag, wil je natuurlijk regelmatig weten wat er allemaal gebeurt in de branche. Waar ‘het heengaat’. Wat dat kan betekenen voor jouw bedrijf, jouw loopbaan en jouw beslissingen. Je wilt overzicht, de hoofdzaken, trends en tips, visie, valkuilen en voorbeelden. En waar dat nodig is: gemak.

Daarom zetten we nu een volgende stap en introduceren wij: Flexmarkt pro.

Flexmarkt proWie lid is van Flexmarkt pro is altijd op de hoogte van de dingen die er toe doen, in en rond de flexbranche en heeft altijd toegang tot de middelen en de kennis om excellent te kunnen ondernemen in flex.

Als lid van Flexmarkt pro heb je exclusief toegang tot:

  • verdiepende en analyserende artikelen over de flexbranche;
  • de verzuim- en transitietool;
  • handige voorbeelddocumenten, zoals de oproep – en vaststellingsovereenkomst;
  • antwoord op tientallen prangende juridische vragen;
  • Flexmarkt magazine: archief en altijd het laatste magazine online bij de hand.

Probeer Flexmarkt pro een maand lang voor maar 1 euro!

P.S. Ben je abonnee op Flexmarkt magazine? Dan heb je vanaf nu gratis toegang tot Flexmarkt pro. Activeer je toegang via klantenservice@vakmedianet.nl.

 

Wim Davidse
Graag tot ziens bij Flexmarkt pro.

Wim Davidse

Hoofdredacteur Flexmarkt

 

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer