Jong Uitzendtalent: Nathalie Naethuys (24)

0

Functie: Vestigingsmanager bij Unique Uitzendbureau

Opleiding: mbo communicatie, nu bezig met hbo middle management.
Werkervaring: twee jaar gewerkt bij een verhuurmakelaarskantoor in Dordrecht, eerst twee maanden als regionaal verhuurmakelaar en vervolgens als vestigingsmanager.

1. Waarom de uitzendbranche?

Ik wilde meer diepgang in het contact met mensen, maar nog steeds op een commerciële manier. Ook bij het matchen van fl exkrachten wil ik namelijk altijd kansen zien, kansen benutten, en inspelen op de markt. Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie, dus het zit er van jongs af aan in.

2. Wat moet je als manager kunnen?

Je moet altijd eerst goed heien voor je kunt bouwen; je team is belangrijk. Je moet daarom niet gaan voor je persoonlijke, maar voor het gezamenlijke succes. De mensen met wie ik werk wil ik op een hoger plan zetten. Hun ontwikkeling vind ik net zo belangrijk als die van mijzelf.

3. Genietmomenten?

Succes boeken door die dingen te zien die anderen niet hebben gezien. Sneller zijn dan anderen in kansen zien en benutten.

4. Ergernissen?

Niet nagekomen afspraken. Afspraak = afspraak, dit kan iedereen ook van mij verwachten.

5. Beste managementadvies?

Dingen loslaten. Ik leg de lat heel hoog voor mijzelf. Ik moet er niet altijd van uitgaan dat anderen daar voor zichzelf ook zo over denken.

6. Waarop ben je trots?

Ik ben nu vijf jaar manager en heb naar verhouding aardig veel professionele bagage. Ik ben de jongste manager die ooit bij Unique aangenomen is. Door mijn drive ben ik nu waar ik sta.

7. Volgende managementstap?

De volgende stap is een management development-traject. Zo wil ik me uiteindelijk ontwikkelen als districtmanager. Unique is een professionele, maar ook persoonlijke organisatie. Soms krijg ik een bloemetje als we het goed hebben gedaan. Zoals het er naar uitziet, ga ik hier wel met pensioen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer