Horizon neemt Flexcraft over

0

Horizon Holding heeft branchegenoot Flexcraft Group met ingang van 8 januari 2020 overgenomen.

Hierdoor ontstaat een grote combinatie in de uitzendwereld. Tot de Horizon Holding behoren de HMS-Horizon Meat Services, All-in Flex en Allround Flexworkers. Van Flexcraft Group zijn de volgende uitzendlabels onderdeel van de transactie: Flexcraft European Work Support, Flexcraft Polska, Aldivèr werk- en leerbanen, Flexcraft Techniek, Flexcraft Detaned en Flexcraft Labourforce.

Beide organisaties hebben een lange historie in uitzenden met een grote specialisatie in arbeidsbemiddeling van kandidaten uit Midden en Oost Europa. Ze vertegenwoordigen een grote groep uitzendkrachten in de productie, food, techniek, transport en logistiek.

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Horizon Holding, ziet grote voordelen in de combinatie van Horizon en Flexcraft. “Door de knowhow en het netwerk van beide organisaties te combineren, verwachten we onze klanten en uitzendkrachten nog beter te kunnen bedienen. Flexcraft is een sterke partij met een stabiel marktaandeel. De overname van Flexcraft past in de groeistrategie van Horizon Holding. Gezamenlijk krijgen we meer mogelijkheden om structureel te investeren in mensen en middelen”.

Beide organisaties zullen in hun huidige vorm zelfstandig blijven werken en aangestuurd worden door CEO Moba Aoulad Ben Arroun.

Bron: Flexcraft Group

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer