BrilliantPeople, nieuwe bemiddelaar in facility- en vastgoedbranche

0

Op 1 januari 2020 is BrilliantPeople gestart, met vestigingen in Groningen en Utrecht. BrilliantPeople is een detacherings-, interim-management- en werving & selectie bureau voor het midden en hoger kader binnen de facility- en vastgoedbranche.

BrilliantPeople maakt gebruik van een netwerk van 250 zzp-professionals. BrilliantPeople ondersteunt naar eigen zeggen opdrachtgevers door middel van detachering, interim-management en werving & selectie in het waarmaken van hun vastgoedambities: in strategie en advies, realisatie en management, exploitatie en beheer. BrilliantPeople verzorgt ook werving & selectie-opgaves voor opdrachtgevers.

BrilliantPeople maakt deel uit van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties die wil bijdragen aan gezonde, sociale, energieopwekkende, slimme en circulaire gebouwen.

Bron: BrilliantPeople

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer