Marco Hendrikse nieuwe hoofdredacteur Flexmarkt

0

Per 1 juni 2023 is Marco Hendrikse (51) de nieuwe hoofdredacteur van Flexmarkt. Hendrikse volgt Wim Davidse op die deze positie de afgelopen 9 jaar vervulde.

Flexmarkt is een titel van VMN media. Voor Marco Hendrikse geen onbekende werkgever. Hij was er van 2016 tot 2019 hoofdredacteur van HR-magazine PW.

Hendrikse kent de flexbranche goed. Voor detacheerder Brunel schreef hij al in de jaren ’90 de afstudeerscriptie ‘Ontwikkelingen op de flexibele arbeidsmarkt: een scenariostudie’. Na 3,5 jaar voor Brunel gewerkt te hebben, was hij nog 5 jaar in dienst van uitzendbureau Content als marktanalist. Momenteel is hij werkzaam als Manager marketing & content bij de in flex gespecialiseerde opleider artra. Hendrikse gaat nu deze laatste rol combineren met het hoofdredacteurschap van Flexmarkt.

Marco Hendrikse: “Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik gevraagd ben voor deze functie. Ik draag de flexbranche een zeer warm hart toe en ben overtuigd van de meerwaarde ervan. En wat is er dan leuker dan mooie verhalen uit de branche optekenen, ontwikkelingen in de branche te duiden en flexondernemers verder te helpen. Mijn ambitie is om van Flexmarkt de informatieve en inspirerende go to titel voor ondernemers in flex te maken.”

Laura Driezes, uitgever van het HR-cluster, waaronder Flexmarkt valt: “Met Marco Hendrikse halen we een ervaren hoofdredacteur in huis, die weet wat er speelt op het gebied van flexibele arbeid. Flexmarkt is en blijft zo een gerenommeerde titel voor iedereen in de flexbranche.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer