Pivoton wordt onderdeel van Duitse zvoove Group

0

Pivoton fuseert met Duitse marktleider zvoove. Met deze uitbreiding wil zvoove de positie op de markt voor uitzendsoftware in Europa verder versterken.

De zvoove Group ontwikkelt en verkoopt softwareoplossingen voor de flexbranche, facility management en de evenementenbranche. Met meer dan 3.000 klanten en meer dan 330 medewerkers is zvoove ontstaan uit de fusie van LANDWEHR, rhb, prosoft, BackOffice, en Leviy. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, Zwitserland en Nederland. zvoove CEO Oliver Muhr: “Nederland is een van de belangrijkste markten voor uitzendwerk in de wereld. Met deze strategische fusie verstevigen wij ons marktleiderschap in Europa.”

Pivoton Software telt 35 medewerkers en is een bekende leveranciers van software voor de flexbranche in Nederland. Als onderdeel van deze grote Europese speler profiteert Pivoton naar eigen zeggen van de kracht van de zvoove Group. De fusie biedt uitstekende nieuwe kansen en mogelijkheden voor de medewerkers en klanten van Pivoton. Daarnaast versterkt het onze positie in de markt enorm. We zijn enthousiast over deze groeikans,” bevestigt Pivoton CEO Paul van den Bosch.
Bart Hemmer, CTO Pivoton vult aan: ”Door onze krachten te bundelen met zvoove, kunnen we nog meer investeren en onze klanten nog meer concurrentievoordelen bieden door nog meer innovatie en productontwikkeling.”
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer