Badenoch & Clark neemt Fairlane over

0

Per 19 september jl. is het Amsterdamse recruitmentbureau Fairlane overgenomen door het internationale Badenoch & Clark. Door deze overname wordt Fairlane onderdeel van The Adecco Group.

Fairlane richt zich binnen de recruitmentbranche op senior niveau. Badenoch & Clark is onderdeel van de Professional Staffing-tak binnen Adecco Group Nederland.

Op korte termijn zullen beide bureaus in hun eigen, huidige vorm gaan samenwerken. Dit houdt in dat op de korte termijn geen verandering zal plaatsvinden in de werkzaamheden of in de relaties met klanten en kandidaten.

Recruitmentmarkt ontwikkelen

Badenoch & Clark en Fairlane hebben de ambitie om samen de huidige markt van recruitment en HR verder te ontwikkelen. Onder leiding van Darren Robinson, director Badenoch & Clark Northern Europe, en Frank van Loon, managing director Fairlane, zal de samenwerking van de bureaus vormgegeven worden.

Adecco: ‘mooie stap’

Hans Pruis, CEO The Adecco Group Nederland, zegt in een toelichting op de overname. “Een mooie stap in het consultancy vakgebied voor ons, het is een versterkende samenwerking en vooral een stap om samen verder te groeien in deze branche.”

Internationaal netwerk

Ook Van Loon ziet vooral kansen. “Deze samenwerking stelt ons in staat om nog veel meer impact te maken in de markt voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. De kwaliteit en het internationale netwerk van Badenoch & Clark zijn indrukwekkend.”

Bron: Badenoch & Clark

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer