Buyflex en WVN Consultancy gaan samenwerken

0

Buyflex en WVN Consultancy zijn per 1 november een strategische samenwerking aangegaan. Zij hebben alle kennis en expertise letterlijk bij elkaar gebracht het kantoor in Baarn.

Naar eigen zeggen spelen zij hiermee in op de trend dat er bij vraagstukken rondom externe inhuur steeds meer vanuit een totaal perspectief gekeken wordt naar beheersing van de integrale kosten en total talent management. Samen kunnen zij voor deze integrale benadering passende oplossingen bieden.

Buyflex

Buyflex is een inkoopadviesbureau en specialist op het gebied van uitzendarbeid en specialistische inhuur en is werkzaam in diverse Europese landen. Buyflex voert scans uit, begeleidt tenders van A tot Z, verzorgt projectmanagement voor implementatie- en migratietrajecten en biedt advies en ondersteuning bij alle vraagstukken rondom (inzet van) externe arbeid. Buyflex is actief bij grotere profit organisaties in diverse sectoren.

WVN Consultancy

WVN Consultancy is gespecialiseerd in advisering over en projectmanagement voor inhuurconcepten. Hierbij kunt u denken aan het opzetten en/of bemannen van een inhuurdesk, de implementatie van een MSP, VMS of ATS en het optimaliseren van de huidige processen, organisatie en inrichting van systemen. Klanten van WVN Consultancy zijn te vinden binnen de overheid, profit, non profit en hoger onderwijs.

Bron: Buyflex/WVN Consultancy

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer