De Pooter en Beter Werken gaan samen

0

De Pooter en Beter Werken Personeelsdiensten, beide specialisten in uitzenden, detacheren, werving en selectie, gaan samen verder onder de naam De Pooter. En er komt daarnaast een apart label, Beter Werken in de Horeca.

Door de samenwerking krijgt het bedrijf naar eigen zeggen een stevige voet aan de grond in de branche in Zuidwest-Nederland.

Partnership

Het partnership is in november beklonken. Directeuren William Korstanje en Timmie de Pooter zien tal van voordelen in de samensmelting van de twee bedrijven. William Korstanje: “Beter Werken is een kleiner en dus kwetsbaar bureau. Dit biedt ons een betere basis om te blijven groeien en concurrerend te blijven. De Pooter heeft een goede naam op de arbeidsmarkt. Dat biedt zekerheid voor onze klanten.”
Timmie de Pooter vult aan: “Wij krijgen hiermee een pak aan ervaring in de branche aan boord. William heeft een breed netwerk in West-Brabant en Zeeland en heeft de kennis in huis om actiever de markt op te gaan. Dat maakt het voor De Pooter gemakkelijker om over de provinciegrenzen heen te kijken.”

Horeca Beter Werken

Beter Werken Personeelsdiensten, met vestigingen in’s-Heer Arendskerke en Bergen op Zoom, is gespecialiseerd in werving en selectie, uitzenden en detacheren. Het bureau heeft meer dan 20 jaar ervaring, onder meer in de logistiek, techniek, productie en horeca. De tak Horeca Beter Werken wordt een label dat onder De Pooter valt.

De Pooter is een familiebedrijf dat ruim 65 jaar bestaat. De Pooter is actief in personeelsbemiddeling in de (proces)industrie, techniek, logistiek, zorg en zakelijke dienstverlening. Er zijn vestigingen in Axel en Middelburg. De Pooter staat met ruim 400 medewerkers (en bijna 40 interne medewerkers)in de top 75 van de grote flexbureaus en is het enige zelfstandige bureau van deze grootte in de branche in Zeeland.

Bron: De Pooter

De Pooter Groep behaalde in 2018 een omzet van € 23,8 miljoen (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019).

Over Auteur

Reageer