Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 online

0

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 is vorige week gepubliceerd. De redactie van Flexmarkt krijgt veel verzoeken binnen om de digitale versie te ontvangen. Deze staat vanaf nu online.

De pdf van de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 is hier te downloaden.

(publicatie is uitsluitend toegestaan na toestemming van de redactie van Flexmarkt (flexmarkt@vakmedianet.nl) en met bronvermelding (www.Flexmarkt.nl))

In de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 staan de honderd grootste flexbedrijven van Nederland op basis van hun omzet in 2018, die worden vergeleken met omzetcijfers van het jaar daarvoor. Er zijn uitsluitend bedrijven in opgenomen die hun omzetcijfers hebben doorgegeven aan de redactie en/of deze zelf openbaar hebben gemaakt.

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI).
De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners.
Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

Lees ook:

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 is vorige week gepubliceerd in de juni-editie van Flexmarkt. In dit extra dikke nummer ook uitgebreide analyses en interviews met opvallende spelers in de flexbranche. Ook Flexmarkt ontvangen?

 

Over Auteur

Reageer