AamigoO: Ruim 60 procent meer winst in Q1

0

AamigoO Group nv heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een 60,5 procent hogere winst geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar, zo meldt het Financieel Dagblad.

AamigoO boekte in de eerste drie maanden van dit jaar een winst (ebitda) van 578.000 euro. De omzet verdrievoudige (218 procent stijging) in het eerste kwartaal ten opzichte van dezelfde periode in 2011 en kwam uit op 102,5 miljoen euro.

Zonder de omzet van Corso boekte AamigoO een omzet van 39 miljoen euro, circa twintig procent hoger dan het eerste kwartaal van 2011. De autonome omzetgroei van AamigoO bedroeg 20 procent, aldus het Financieel Dagblad.

Beslag

Eerder deze maand werd bekend dat een dochter van AamigoO Group, Source Automation (SA), een conservatoir beslag had gelegd op AamigoO Group NV. SA vordert 2 miljoen euro van AamigoO Group. Deze 2 miljoen zou, volgens Source Automation, ten onrechte ontrokken zijn uit Source Automation.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer